BEDRIJFS- /
GROEPSARRANGEMENTEN

 

 

 

 

Bedrijfsuitjes
Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen.
Er zijn verschillende manieren om een uitje in te vullen. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat het doel van uitje precies zal zijn? Is het bedoeld als een ludiek afdelingsuitje om de andere mensen van de afdeling beter te leren kennen? Of zit er ook een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, in de vorm van een teambuilding activiteit gecombineerd met plezier voor iedereen? Gaan er ook zakenrelaties mee of is het enkel bedoeld als personeelsuitje? Dankzij ons netwerk van partners zijn wij in staat om vrijwel elk type bedrijfsuitje op of om het water te organiseren.

Bent u benieuwd naar de tarieven van het sportiefste bedrijfsuitje in Dordrecht? In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen. Voor een aanbod dat afgestemd wordt op al uw wensen en behoeften kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen ( 078 204 91 35 ).

Mogelijkheden:
Verschillende mensen en wensen… toch plezier voor iedereen!

Er is keuze uit verschillende mogelijkheden en activiteiten voor een fantastisch bedrijfsuitje in Dordrecht.
Zo kunt u ervoor kiezen om de middag te beginnen met een stukje teambuilding in de vorm een bamboe building, waarna jullie op de funtube gaan varen en vervolgens, mits er nog energie over is, een longboard clinic te volgen. Afsluitend organiseren we een barbecue waar geborreld kan worden. Middels deze dag zorgen wij ervoor dat uw medewerkers de volgende dag weer gemotiveerd aan het werk kunnen.

Natuurlijk is dit niet de enige optie. Alle mogelijkheden die u op de site vindt kunt u combineren in uw bedrijfsuitje.

Hoogtepunten:
– Sportief bezig zijn onder leiding van professionele instructeurs
– Kwaliteit, ervaring en een eerlijke prijs.
– Gratis parkeermogelijkheden
– Ruimte voor 35 participerende medewerkers.
– Een nóg gemotiveerder team aan het eind van de dag.

Arrangementen
Verschillende arrangementen hebben wij al van te voren opgesteld. Voor specifiekere arrangementen kunt u altijd contact opnemen en dan zorgen wij voor een op-maat-gemaakt pakket.

Product: Gedetailleerd: Aantal personen Prijzen p.p.
1 uur Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen of 1 uur Longboarden/management games/ outdoor activiteiten 10 €35, –
2 uur basis Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur longboarden/management games/ outdoor activiteiten 10 €45, –
2 uur speciaal Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst2 uur wake/kneeboarden of 2 uur waterskiën 10 €50, –
2 uur + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur Longboarden/management games/ outdoor activiteiten lunch/bbq buffet 20 €55, –
2 uur speciaal + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst2 uur wake/kneeboarden of 2 uur waterskiën lunch/bbq buffet 10 €60, –
3 uur + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur Longboarden en 1 uur management games/outdoor activiteiten Lunch/bbq buffet 30 €85, –

Horeca
Ook voor een lekker drankje bent u van harte welkom. Na het wakeboarden of op de funtube zitten zult u vast dorst hebben en trek in een lekkere maaltijd. Hiervoor kunt u bij de horeca terecht van Europarcs.

Wanneer u gebruikt maakt van de verschillende arrangementen kunnen er van te voren afspraken worden gemaakt. Hierin kunnen wij maaltijden meenemen in de prijs of een groepsuitje combineren met een avondprogramma.

Bij Europarcs de Biesbosch verwelkomt ons team aan ervaren instructeurs u graag bij ons op de locatie.
Vooraf reserveren is wenselijk, gezien de drukte in het zomerseizoen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen? Neem dan contact met ons op via:

[email protected]
078 204 91 35

 

Boek Nu!

 

078 204 91 35

 

Meer pret
Minder gedoe

Wij bieden ook boothuur, Hiermee verzeker je dat de boot voor jullie is en kun je zelf een programma samenstellen!

FOLLOW
US

Wij bieden ook!

 

SUPPEN

 

 

Longboarden

 

 

Boot Arrangement

 

Onze Missie

Wij laten jouw zien hoe leuk en betaalbaar watersporten kunnen zijn! Bij ons vind je alles voor een dag fun op het water, met vrienden of alleen maakt ons niet uit! Wij creëren een leuke scene met allemaal mensen die hetzelfde willen; Fun op het water, Come ride with us!