Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen.
Er zijn verschillende manieren om een uitje in te vullen. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat het doel van uitje precies zal zijn? Is het bedoeld als een ludiek afdelingsuitje om de andere mensen van de afdeling beter te leren kennen? Of zit er ook een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, in de vorm van een teambuilding activiteit gecombineerd met plezier voor iedereen? Gaan er ook zakenrelaties mee of is het enkel bedoeld als personeelsuitje? Dankzij ons netwerk van partners zijn wij in staat om vrijwel elk type bedrijfsuitje op of om het water te organiseren.

Bent u benieuwd naar de tarieven van het sportiefste bedrijfsuitje in Dordrecht? In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen. Voor een aanbod dat afgestemd wordt op al uw wensen en behoeften kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen (078 204 91 35).

Mogelijkheden:
Verschillende mensen en wensen… toch plezier voor iedereen!

Er is keuze uit verschillende mogelijkheden en activiteiten voor een fantastisch bedrijfsuitje in Dordrecht.
Zo kunt u ervoor kiezen om de middag te beginnen met een stukje teambuilding in de vorm een bamboe building, waarna jullie op de funtube gaan varen en vervolgens, mits er nog energie over is, een longboard clinic te volgen. Afsluitend organiseren we een barbecue waar geborreld kan worden. Middels deze dag zorgen wij ervoor dat uw medewerkers de volgende dag weer gemotiveerd aan het werk kunnen.

Natuurlijk is dit niet de enige optie. Alle mogelijkheden die u op de site vindt kunt u combineren in uw bedrijfsuitje.

Hoogtepunten:
– Sportief bezig zijn onder leiding van professionele instructeurs
– Kwaliteit, ervaring en een eerlijke prijs.
– Gratis parkeermogelijkheden
– Ruimte voor 35 participerende medewerkers.
– Een nóg gemotiveerder team aan het eind van de dag.

Arrangementen

Verschillende arrangementen hebben wij al van te voren opgesteld. Voor specifiekere arrangementen kunt u altijd contact opnemen en dan zorgen wij voor een op-maat-gemaakt pakket.

Product: Gedetailleerd: Aantal personen Prijzen
1 uur Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen of 1 uur Longboarden/management games/ outdoor activiteiten 10 €35, –
2 uur basis Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur longboarden/management games/ outdoor activiteiten 10 €45, –
2 uur speciaal Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst2 uur wake/kneeboarden of 2 uur waterskiën 10 €50, –
2 uur + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur Longboarden/management games/ outdoor activiteiten lunch/bbq buffet 20 €55, –
2 uur speciaal + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst2 uur wake/kneeboarden of 2 uur waterskiën lunch/bbq buffet 10 €60, –
3 uur + lunch/bbq Koffie, thee, frisdrank + lekkernij bij ontvangst1 uur banaan varen en 1 uur Longboarden en 1 uur management games/outdoor activiteiten Lunch/bbq buffet 30 €85, –

De prijzen zijn per persoon en incl. btw. Voor meer informatie kunt u ons een mailtje sturen [email protected] of bellen op 078 – 204 91 35.

 

Interesse in een sportief en ondernemend bedrijfsuitje in Dordrecht? Neem contact met ons voor de mogelijkheden!

Horeca

Ook voor een lekker drankje bent u van harte welkom. Na het wakeboarden of op de funtube zitten zult u vast dorst hebben en trek in een lekkere maaltijd. Hiervoor kunt u bij de horeca terecht van Europarcs.

Wanneer u gebruikt maakt van de verschillende arrangementen kunnen er van te voren afspraken worden gemaakt. Hierin kunnen wij maaltijden meenemen in de prijs of een groepsuitje combineren met een avondprogramma. Hiervoor raden we aan van te voren contact op te nemen met: 078 – 204 91 35.

Interesse in een sportief en ondernemend bedrijfsuitje in Dordrecht? Neem contact met ons voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op!

contact met ons opnemen